Selecteer een pagina

ALLE AFLEVERINGEN

Van 4 maart tot en met 29 april 2020 is wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd.

Aflevering 8

Familie van Boheemen

Peter, Coby en hun zoon Rick van Boheemen runnen een moderne melkveehouderij en hotelboerderij waar ruimte is voor recreanten en schoolklassen uit de regio.

www.hotelboerderij.nl

 

Aflevering 7

Familie Ammerlaan

Vijf broers die allen melkveehouder zijn dat is bijzonder. Een sportieve en stoere dame die het bedrijf voort gaat zetten moge ook bijzonder zijn in de Stompwijkse polder. Maak kennis met Paul en Marianne en hun kinderen Lisa en Kim.  

Aflevering 6

Familie van Santen

Kees en Lida van den Akker melken samen 150 koeien, beschikken over een heus veevoeder laboratorium en doen er alles aan om de weidevogels te beschermen in een gebied naast de groeiende stad en recreatiegebied Nieuwe Driemanspolder. 

 

Aflevering 5

Familie van den Akker

Kees en Lida van den Akker melken samen 150 koeien, beschikken over een heus veevoeder laboratorium en doen er alles aan om de weidevogels te beschermen in een gebied naast de groeiende stad en recreatiegebied Nieuwe Driemanspolder. 

 

Aflevering 4

Familie Berg

Arjan en Yvonne Berg runnen hun bedrijf in het uiterste puntje van Stompwijk, hebben een baan buitenhuis en geven Boerderij Educatie. Volg hun pagina op Facebook https://www.facebook.com/boerderijberg/.

 

Aflevering 3

Van Vliet – Van Wissen

Willem, Jan en Bas draaien met z’n drieën de boerderij in Buurtschap Paddemoes aan de Stompwijkseweg. Met de Zoetermeers stad in de achtertuin blijft het een unieke plekje waar iedereen zich thuis voelt bij Willem die een gezellige prater blijft.

Aflevering 2 

Arie Breedijk

Arie zorgt voor jongvee van derden en heeft als één van de weinige agrariërs een verzameling van gemotoriseerde en echte paardenkrachten op zijn erf staan. Net naast Drie Molens in het hart van drie Buurtschappen een authentieke boerderij zonder melkvee.

 

Aflevering 1

Familie Doelman

Maak kennis met deze prachtige moderne, agrarische familie en hun volledig gerobotiseerde melkveebedrijf op de rand van de onlangs aangelegde waterberging en recreatieve Nieuwe Driemanspolder.

Trailer

Negen agrarische families uit Leidschendam en Stompwijk laten zien hoe zij ondernemen in het uniek gelegen weidegebied tussen Den Haag, Zoetermeer en Leiden anno 2019. Negen afleveringen, negen verhalen, negen families en negen ondernemingen met ieder hun eigen agrarische bedrijfsvoering. Wie zijn deze ondernemers, waar komen zij vandaan en hoe zien zij hun toekomst naast de stad.